Voćarska 14, Zagreb
01 4635 800 099 4635 800 info@cem.hr
pogledaj sve [Liječnici]
Gjorgi Kocev

Gjorgi Kocev

dr.med.
Specijalist gastroenterolog

Gjorgi Kocev, doktor medicine, liječnik specijalist gastroenterologije i hepatologije, diplomirao na Medicinskom fakultetu u Skoplju 2009 godine.
Specijalizaciju iz gastroenterologije i hepatologije završio je u Kliničkom Bolničkom Centru Zagreb. Danas radi kao voditelj gastroenterološke djelatnosti u Općoj bolnici Zabok.
Interes njegovog stručnog i znanstvenog rada je intervencijska gastroenterologija (gastroskopije, kolonoskopije, transabdominalni ultrazvuk, endoskopske intervencije u probavnoj cijevi).

Djelokrug rada:

1.Internistički-gastroenterološki pregled
2.Ultrazvuk gornjeg dijela abdomena
3.Endoskopski pregled jednjaka, želuca i dvanaesnika s biopsijama sluznice za analizu stupnja upale, prisustva bakterije Helicobacter pylori, tumora, celijakije
4.Endoskopski pregled debelog crijeva (kolonoskopija) i završnog dijela tankog crijeva (ileoskopija) s biopsijama sluznice za analizu stupnja upale (upalna bolest debelog crijeva, mikroskopski kolitis) i tumora.
5.Endoskopski zahvati: uklanjanje polipa u želucu i debelog crijeva, podvezivanje varikozitete jednjaka te dilatacija suženja probavne cijevi.
6.Mogućnost endoskopskih pregleda u anesteziji (pregledi jednjaka, želuca i dvanaesnika te debelog crijeva).
Ekspertno mišljenje i konzultacije za područje gastroenterologije i gastrointestinalne endoskopije:
1.Mišljenje o pristupu gastrointestinalnim tegobama
2.Mišljenje o najprimjerenijem dijagnostičkom endoskopskom postupku
3.Mišljenje o endoskopskom i medikamentnom terapijskom postupku